Brandsikring Frederikssund

En brandalarm kan redde liv – derfor skal man tage brandsikring alvorligt.

Her hos El-Dam i Jægerspris tilbyder vi brandsikring med professionel installation af mange forskellige typer brandalarmer og brandsikringsløsninger. Vi laver brandsikring og brandalarmer i Frederikssund, Jægerspris og omegn, hvor der også er mulighed for serviceaftaler og døgnserviceaftaler på ABA og brandsikring.

Kontakt os i dag for at høre, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed eller institution på ☎️  47 53 19 38. Vores autoriserede el-installatører og rådgivere vil vejlede dig, så du får den bedste brandsikring i Frederikssund og omegn – uanset behov og omfang.

Vi har lavet flere større ABA opgaver, så tøv endelig ikke med at tage fat i os.

Brandsikring Frederikssund | ABA
Brandsikring Frederikssund

Brandsikring og ABA giver tryghed

Når det drejer sig om sikkerhed og værdier, er der flere forskellige parametre at overveje – specielt når det gælder brandalarmer (ABA), brandsikring og sikringsløsninger til virksomheder i Aarhus.

 

Ifølge beredskabsstyrelsen er der ca. 25.000 brande i Danmark hvert år. Branden kan starte mange steder i både virksomheden eller institutionen, og det er aldrig til at vide, hvor den kan starte. Derfor er det vigtig at du brandsikrer din virksomhed eller institution med f.eks. et Automatisk Brandalarmeringsanlæg (ABA 232). En brand kan være altødelæggende og koste menneskeliv, derfor er det en sikkerhedsfaktor, der skal tages alvorligt. Med installation af et automatisk brandalarmsanlæg (ABA anlæg) kan du sove roligt om natten.

ABA 232 (Automatisk brandalarmanlæg)

Et automatisk brandalarmsystem er mere og mere udbredt grundet strengere regler inden for brandsikring af byggerier. ABA anlægget er jeres tryghed og sikkerhed for en hurtigt detektering af en evt. brand i bygningen.

Et ABA-anlæg er et elektronisk overvågningsanlæg. Når brandalarmen aktiveres, sendes der en alarm til brandvæsnet. Hos El-Dam i Jægerspris har vi stor erfaring i ABA og leverer og monterer ABA fra Jægerspris til Frederikssund.

 

Få det helt rette ABA-anlæg til dit behov

Opbygning af et ABA-anlæg kan variere fra bygning til bygning og afhængig af krav fra beredskabet. Det er som oftest grundet lovkrav, at man installerer et ABA anlæg, men det kan også være grundet brandsikring af virksomheden.

En DBI-godkendt ABA-installatør er en virksomhed, der installerer og servicerer ABA-anlæg, der er udført i henhold til DBI’s retningslinjer og har en DBI-certificeret personansat.

Vi har mange års erfaring med ABA i virksomheder ved Jægerspris og Frederikssund, kontakt os på ☎️  47 53 19 38 så vi kan brandsikre din virksomhed.

Brandsikring Frederikssund

Står du og skal brandsikre din bygning eller virksomhed,
så står vi klar til at finde den helt rette løsning til dig

Brandsikring af el-installationer er nødvendigt

Når det kommer til sikkerhed, er brandsikring nødvendig. Især når det kommer til el og el-installationer, her er der stærke kræfter på spil, og derfor er det meget vigtigt at få arbejdet gjort ordentligt for sikkerhedens skyld. Vil du vide mere så kontakt os på  ☎️  47 53 19 38. Vi står for brandsikring i Frederikssund og Jægerspris.

Vores elektrikere i Frederikssund og Jægerspris har en stor erfaring, der betyder, at han klarer arbejdet hurtigt og effektivt, uden det går ud over sikkerheden. Det betyder, at vi kan tilbyde løsninger, der både sikrer, at du bliver advaret, hvis der skulle opstå brand, og at de installationer du får installeret, fungerer optimalt, og ikke bliver selve årsagen til en ulykke.

Vi er de helt rette at kontakte, hvis du ønsker resultater, der er mere end blot i orden, med sikkerheden i top, til en pris der er til at betale. – kontakt os på  ☎️  47 53 19 38, og lad os hjælpe dig.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

11 + 15 =

Find os

El-Dam ApS
Møllevej 7
3630 Jægerspris

CVR: 26163439
el-dam@el-dam.dk
Tlf. 47 53 19 38