Montering og tilslutning af solceller i Jægerspris og Frederikssund

Solceller er fortsat en god investering – både til privat og erhverv. Hos El-Dam i Jægerspris nær Frederikssund har vi elektrikere der har specialiseret sig i solceller. Så vi kan sikre at du får den helt rigtige kompetent rådgivning i valg af solcelleanlæg, autoriseret montage og tilslutning. Efterfølgende laver vi også service på solceller og solcelleanlæg i Jægerspris og Frederikssund. 

Kontakt os på ☎️47 53 19 38 eller mail el-dam@el-dam.dk – vi sidder altid klar til at tage en uforpligtende snak.

HYBRID SOLCELLEANLÆG – gem strømmen til senere brug!

Hvis du vælger et solcelleanlæg med batteri, kan du gemme den strøm, der bliver produceret i dagtimerne til senere brug. Når batteriet er ladet op, sendes den overskydende strøm til elnettet.

Fordele ved hybrid solcelleanlæg:

  • din økonomi bliver væsentlig bedre, end hvis du vælger et almindeligt solcelleanlæg (hvor du ikke oplagre til senere brug)
  • du bliver stort set selvforsynende med strøm om sommeren
  • ingen forvirrende tilskudsordninger
Solceller Jægerspris Frederikssund

Hvorfor vælge et hybrid solcelleanlæg?

Et hybrid solcelleanlæg oplagrer den strøm du ikke bruger i løbet af dagen, og sender overskydende strøm videre til elnettet.

Når solpanelerne genererer strøm, vil et hybrid anlæg prioritere strømmen:

  • som det første bliver husets eget forbrug dækket

  • derefter bliver batteriet/batterierne ladet op

  • når batteriet er ladet op, sælges overskydende strøm til elnettet

Om aftenen/natten dækker batteriet husstandens eget forbrug. Er der behov for mere strøm end batteriet indeholder, hentes strømmen automatisk fra elnettet.

 

Solceller på taget? Eller på stativer?…..

De fleste ønsker at benytte taget som fundament for solcellepanelerne. Men hos El-Dam i Jægerspris nær Frederikssund tilbyder vi også en løsning, hvor solcellerne monteres på stativer. Du har måske set solcelleløsninger på stativer langs veje og på marker? Hos El-Dam laver vi specialløsninger tilpasset dine behov!

Skal du bygge nyt eller have nyt tag? Vi tilbyder også en mere æstetisk løsning, hvor solcellerne er integreret i taget – et solcelletag.

Hvad enten solcellerne er placeret på taget eller på stativer, er det vigtigt at de er placeret rigtigt – de må ikke være i skygge i dagtimerne. Du får mest ud af anlægget, hvis solcellerne er monteret sydvendt med en hældning på mellem 15 og 60 grader, hvor 40 grader er det mest optimale.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

10 + 11 =

Find os

El-Dam ApS
Møllevej 7
3630 Jægerspris

CVR: 26163439
el-dam@el-dam.dk
Tlf. 47 53 19 38