Døgnservice elektriker | Nordsjælland

Har du brug for en elektriker uden for normal arbejdstid? Så kontakt El-Dam A/S – vi har døgnservice hele året rundt.
 
Vi tilbyder døgnservice til både private og til erhverv, som hurtigt rykker ud og afhjælpe den nødsituation, som du eller din virksomhed måtte befinde sig i. Kontakt os på  ☎️47 53 19 38 på alle tider af døgnet. Vi udarbejder naturligvis overslag eller tilbud på installationsarbejder såfremt dette ønskes.
 
Vores dygtige elektrikere er klar ved telefonen, når som helst du kontakter os. Vi udfører alle el-opgaver, både for erhverv, offentlige bygninger og private. Vi kører ud til Jægerspris, Slangerup og resten af Frederiksborg Kommune.

 

Døgnservice Nordsjælland - Elektriker

Står du med et akut el-teknisk problem, så tøv ikke med at ringe til os,
vi sidder klar 24/7 til at hjælpe dig. 

Døgnservice Jægerpris elektriker

Er strømmen gået..?

Der er forskellige ting, du selv kan gøre, hvis du har el-problemer.

  • Tjek dine sikringer – du kan prøve at skifte dem, selv om de ikke er sprunget.
  • Er HPFI-relæ (skifter navn til RCD) slået til? Hvis du ikke kan slå dit HPFI-relæ til, skal du fjerne alle ledninger fra stikkontakter inden- og udendørs.
  • Hold fryser og køleskab lukket – så kan dine madvarer sagtens holde sig kolde i flere timer, selv om strømmen er gået.

Er der strømsvigt hos naboer og fx gadebelysning? Så er det sandsynligvis ikke hos dig, at problemet ligger. Vent evt. en halv times tid, før du ringer til El-Dam A/S døgnvagt på 47 53 19 38

El-Dam A/S døgnvagt er klar til alle el-opgaver og i døgnservice-bilen er der materialer til enhver tænkelig el-opgave. Når du ringer til døgnservice, skal du bare fortælle os om dit problem, så sørger vi for at løse din el-opgave.

 

Du kan ringe til os 24/7

El-Dam A/S døgnvagt hjælper dig med de fleste akutte el-problemer, så du slipper for bekymringer. Er problemet større, er du velkommen til at kontakte os i normal åbningstid, så vi kan hjælpe dig med mere gennemgribende el-opgaver til almindelig timepris.

For eksempel kan du have behov for at udskifte forældede strømkabler og ledninger ud med nye eller måske har du andre fejl i el-installationer i dit hus. Lad El-Dam A/S hjælpe dig med dine el-opgaver, så du kommer problemerne i forkøbet.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

6 + 11 =

Find os

El-Dam ApS
Møllevej 7
3630 Jægerspris

CVR: 26163439
el-dam@el-dam.dk
Tlf. 47 53 19 38