Opladning til din elbil hjemme, i sommerhuset eller på jobbet

Det må ikke være besværligt at udskiftet sin almindelige bil til en elbil, og det skal heller ikke være dyrt at få installeret en ladestander i hjemmet eller i virksomheden.

Kontakt El-Dam ApS i Jægerspris på ☎️ 47 53 19 38 så finder vi sammen den løsning der passer til dig eller din virksomhed.

Få El-Dam til at montere din ladestander hjemme eller i sommerhuset. Fordelen ved at få os til at montere ladestanderen til din elbil er bla., at vi trækker den strøm til ladestanderen, der er behov for – direkte i din garage/indkørsel eller i dit sommerhus.

Hos El-Dam ApS i Jægerspris hjælper dig med at overskue skiftet fra benzin/dieselbil til elbil. Har du en eller to elbiler, der skal kunne lade på samme tid – så hjælper vi dig med at vælge hvilken ladestander, der er smartest at installere.

Vi har et samarbejde med virksomheden Charge Amps som har udviklet to diskrete og brugervenlige ladestandere:

 • HALO som kun har et ladestik – til en elbil i hjemmet
 • AURA som har to ladestik – ideelt til to elbiler eller hvis du vil have mulighed for at dele ladestander med en nabo

Det er også vigtig at du får tjekket de udendørs stikkontakter, fordi du ikke bare kan tilslutte din ladestander direkte i den nuværende udendørs stikkontakt. Du skal være sikker på, at stikkontakten kan klare at være i brug i mange timer af gangen.

Vi finder ud af om stedet, hvor ladestanderen skal placeres, er helt klar til din elbil. Vi guider dig til hvordan du bruger ladestanderen, så du hurtigt og nemt kan komme i gang med opladning af din elbil.

Kontakt os i dag på ☎️ 47 53 19 38 og lad os finde den bedste ladestander-løsning til dig.

Oplad din elbil når strømmen er billigst

Med ladestanderens smarte software kan du oplade, når elprisen er lavest og mest CO2-venlig. Og i mens kan du holde øje med dit forbrug i ladestanderens Cloud løsning.

Kontakt os på ☎️47 53 19 38. Vi står altid klar med kyndig vejledning inden for ladestandere og besvarer gerne dine spørgsmål.

Ladestandere monteret i boligselskaber og boligforeninger

Hos El-Dam i Jægerspris er vi specialister i opsætning af Charge Amps ladestandere til elbiler – og det giver rigtig god mening at installere ladestandere i  boligselskaber og boligforeninger, hvor der i stigende grad bliver flere el-bilsejere.

Dog kan det være en udfordrende proces at opstille ladestandere til boligforeninger – dels fordi der skal findes egnede steder og dels fordi afregningen skal være præcis og korrekt for de forskellige beboere.

Vi hjælper jer med at finde den bedste løsning til jeres boligforening. Med Charge Amps Ladestander kan I holde øje med de enkelte beboeres strømforbrug og med AURA (som har 2 opladerstik) kan I oplade to biler på en gang, hvilket er en stor netop i en boligforening, hvor der kan være flere elbiler.

Kontakt os i dag på ☎️ 47 53 19 38 og lad os finde den mest optimale løsning til jeres boligselskab.

Ladestandere til mindre virksomheder

Det er både smart og tidsbesparende at kunne oplade sin elbil, hvor man opholder sig flere timer af gangen. Som virksomhedsejer eller chef er opladning af el-bil på virksomheden en god service at kunne yde medarbejderne.

Alt efter hvor stor en arbejdspladsen er, kan I enten få monteret HALO eller AURA ladestandere – både hver for sig eller i en kombination.

Uanset hvad dit/jeres behov er – så kontakt os på ☎️ 47 53 19 38 og lad os tage en uforpligtende snak omkring den smarteste løsning til din virksomhed

HALO Wallbox – ladestander med 1 ladestik

HALO er Charge Amps’ mindste ladestation og med 1 opladerstik er den smart og diskret til hjemmet og sommerhuset. Med sit fastmonterede kabel kan du nemt oplade din elbil.

Med HALO Wallbox får du en elegant, smart og robust ladestander, der giver dig fuld kontrol over opladningen. Og du kan time din ladestander med den indbyggede software. Så kan du oplade når el-prisen er lavest og strømmen er mest miljøvenlig.

 • EV-opladning med innovativ software
 • Cloud løsning
 • Timersystem og låsefunktion så uvedkommende ikke oplader
 • Lille og diskret opladningskasse
 • Produceret i genanvendt aluminium

AURA oplader – ladestander med 2 ladestik

Aura er ideel til offentlig brug fx i boligforeninger eller på mindre arbejdspladser. Du kan også dele AURA med din nabo i sommerhuset eller på villavejen, da AURA har to opladerstik.

Med sine to udgange kan AURA oplade op til 22 kW på hver stik samtidig. Efter behov kan stikkene indstilles til en fast max strøm.

De to stikkontakter kan monteres som en del af et større system med flere enheder, med både HALO eller andre AURA ladestandere. Aura har et indbygget kommunikationssystem, som kan dele opladningsdata med bilen, en såkaldt Vehicle-2-Grid teknologi.

AURA opfylder gældende sikkerhedsstandarder inden for elektrisk ladning.

 • Forbundet med Cloud-løsning
 • 2 x type 2-stik
 • Justerbar mellem 1,4–22 kW pr. stikkontakt
 • LAN med indbygget switch og WiFi til forbindelse
 • Produceret i genanvendt aluminium

 

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

5 + 15 =

Find os

El-Dam ApS
Møllevej 7
3630 Jægerspris

CVR: 26163439
el-dam@el-dam.dk
Tlf. 47 53 19 38