Ladestander Frederikssund og Jægerspris

Vi installerer ladestandere til privat og erhverv

 

Der er mange fordele ved at have sin egen private ladestander. Er du elbil-ejer, giver denne side dig svaret på, hvorfor du bør få os til montere din nye ladestander ved dit hjem eller virksomhed!

Få et tilbud

9 + 10 =

Montering af ladestander boligselskab jægerspris

Ladestander hos os – dét er nemt!

Har du lige investeret i en ny el- eller hybrid bil? Tillykke med det!

Som ny elbils ejer, kan det være svært at finde rundt i de mange ladebokse der findes på markedet. Der er et hav at vælge i mellem – så hvilken skal du vælge? – Det skal vi nok hjælpe dig med!

Hos El-Dam ApS er vi eksperter i ladestandere. Det betyder at vi kan hjælpe og rådgive dig til hvilken ladeløsning der er bedst for netop dig. Hvis du vælger en ladestander hos os, så gør vi det nemt for dig – vi står nemlig både for rådgivning, montering og installation af din nye ladestander. Det eneste du skal gøre, er at læne dig tilbage og slappe af!

Det foregår sådan her:

  1. Udfyld kontaktformularen i toppen eller i bunden af siden.
  2. Vi kontakter dig hurtigst muligt og finder sammen ud af hvilken løsning der er bedst for dig.
  3. Vi aftaler et tidspunkt
  4. Så er det tid til at læne dig tilbage – vi klarer resten!

 

Vi forhandler kun kvalitetsmærker, heriblandt Zaptec og Charge Amps. Derfor kan du være sikker på at du får den bedst mulige løsning til din elbil.

Kontakt os i dag, og få et tilbud på din næste ladestander.

Installation af ladestander i Jægerspris, Frederikssund og omegn

– Både til privat og erhverv

 

Hos El-Dam servicerer vi alle slags kunder – uanset om du er privatperson, virksomhed eller boligforeningen, så kan vi installerer din(e) næste ladestander(e).

I boligforeninger kan opsætning af ladestandere være lidt besværligt, fordi der skal findes et egnet sted til opsætning og fordi strøm-afregning for hver enkelt beboer skal kunne opgøres.

Med de ladestandere vi tilbyder, kan man kan følge hver enkelt brugers strømforbrug.

Vi forbereder og gør klar til installationen af ladestandere, uanset om den er købt igennem os eller igennem boligforeningen. Vi skræddersyer gerne en løsning, der passer netop til jeres boligforening eller boligselskab.

 

Behovet for opladning til elbiler på arbejdspladsen bliver større, og flere ser det som en medarbejdergode, at de har mulighed for at få opladet deres elbil i løbet af arbejdsdagen. Det skal derfor være praktisk og nemt for medarbejderen at få opladt sin el-bil på arbejdspladsen.

For jer som virksomhed kan det være et skridt i den rigtige retning, mod at tænke mere miljørigtigt, samtidig med at tænke på den medarbejdergode det kan være, hvis flere af medarbejderne allerede har en el-bil.

 

Vi ordner det hele! Vi hjælper med rådgivningen, installation, service og montering af ladestandere i jeres virksomhed.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

6 + 13 =

Find os

El-Dam ApS
Møllevej 7
3630 Jægerspris

CVR: 26163439
el-dam@el-dam.dk
Tlf. 47 53 19 38