Få lavet en serviceaftale med El-Dam

Ønsker du at have en fast og stabil partner til servicering af jeres el og el-installationer – så vil vi gerne hjælpe dig. Vi holder til i Jægerspris og kører ned til Skibby og mod Frederikssund til Slangerup og Ølstykke.

Kontakt os på ☎️47 53 19 38 for en uforpligtende snak omkring, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi har over 40 års erfaring i branchen og i lokal samfundet – derfor kan du trygt vælge os som samarbejdspartner og få lavet en serviceaftale med os. Vi tager alt ansvar for jeres el – uanset hvor stor eller lille jeres virksomhed er.

Vi kan varetage alle planlagte driftsopgaver samt vedligeholde af el-installationer, belysning, energioptimering samt hvidevareservice. Du er på den sikret at minimere risikoen for driftsstop.

 
 
Serviceaftale El-Dam

Vi tilbyder bl.a.:

  • Lovpligtigt eleftersyn
  • Serviceeftersyn
  • Drifts- og vedligeholdelses aftaler
  • Boligeftersyn
 
El-dam ønsker at udvikle samarbejdet med vores kunder så derfor tilbyder vi serviceaftaler til vores kunder, aftalerne omfatter i øjeblikket: ABDL anlæg, Ud- og panikbelysning, Brandventilation, Varslingsanlæg, Termografering og kontrol af GSM overvågning samt test af fejlstrømsafbryder (HPFI o.l.)
Vi kobler gerne en fast elektriker på jeres virksomhed så du altid ved, hvem der kommer og som på den måde kender til alle jeres el-installationer.
Vi kan naturligvis også udarbejde en aftale som kan dække deres behov – kontakt os på ☎️47 53 19 38.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

10 + 5 =

Find os

El-Dam ApS
Møllevej 7
3630 Jægerspris

CVR: 26163439
el-dam@el-dam.dk
Tlf. 47 53 19 38