Energioptimering

Som din lokale elektriker i Jægerspris kan El-Dam også hjælpe dig med at energioptimere – kontakt os i dag på ☎️47 53 19 38 og hør nærmere.

Vi arbejder med energioptimering for både private, virksomheder og offentlige institutioner. Vores filosofi er, at vi kan finde besparelser i energiforbruget for alle – fra den lille private husholdning til den store produktionsvirksomhed.

 

Af energioptimering tilbyder vi en vifte af muligheder herunder bl.a.:

  • Dagslysstyring
  • Bevægelsessensorer
  • Akustiske sensorer
  • Lysregulering
  • Samt renovering af eksisterende armaturer.
Energioptimering Jægerspris
Energioptimering Frederikssund

Løsningerne giver besparelser på 20-80% på elregningen og i flere tilfælde forøgelse af lys udbyttet. El-Dam er, med specielt uddannet personale, godkendt solcelle installatør.

Vi op – og igangsætter et anlæg som passer præcist til dine behov, anlæggene er vedligeholdelses frie og har mere ende 25 års levetid. Til tagarbejdet samarbejder vi med uddannet tømrer således vi undgår utætte tage. Solceller og tilslutning af varmepumper i samarbejde med vores samarbejdspartnere.

Optimering af energi behøver ikke at være besværligt

Det kan lyde stort at snakke om energioptimeringer. Men det behøver det ikke at være. Nogle gange er det ikke så meget, der skal til for at opnå store energibesparelser.

Du kan ofte opnå store besparelser alene ved at optimere de tekniske installationer og ved at udskifte gammelt elektronisk udstyr.

 

Klimavenlige energiløsninger

At investere i energioptimerende løsninger er ikke kun gavnligt for økonomien – men også for miljøet. Du kan være med til at nedbringe Co2-udslippet og bidrage til den grønne omstilling. Ved klimavenlige-løsninger som for eksempel solceller, jordvarme og varmepumper kan du både sænke Co2-udslippet og dine udgifter væsentligt.

 

Få et uforpligtende tilbud på energivenlige tiltag

Har du en ide om, at du bruger for mange penge på energi i din private bolig, i din virksomhed eller institution? Eller har du en drøm om at få en mere grøn profil? Så hjælper vi dig gerne med at reducere dit energiforbrug og opnå energibesparelser, kontakt os på ☎️47 53 19 38

Vi kommer forbi og laver en gennemgang at dit energiforbrug, hvor vi identificerer mulige besparelsesområder, og kommer med et uforpligtende tilbud på en energivenlig løsning.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

3 + 3 =

Find os

El-Dam ApS
Møllevej 7
3630 Jægerspris

CVR: 26163439
el-dam@el-dam.dk
Tlf. 47 53 19 38