Data og netværk  

Data og netværk skal altid være driftsikre og effektive

 

IT-og dataløsninger kan spare dig og din virksomhed tid. Meget tid. Hos El-Dam i Jægerspris kan vi hjælpe dig med at spare den tid. Kontakt os på ☎️47 53 19 38 – så finde vi den helt rigtige løsning til dig.

 

Handler det om IT og data, kan du trygt kontakte El-Dam i Jægerspris. Som en del af TS-gruppe, en landsdækkende kæde af installatører, har vi den specialviden, der skal til for at løse opgaven – uanset hvad det drejer sig om. Det tør vi godt at sige.

Internet Jægerspris

Til hjemmet: Få hjælp til opsætning af elektronik og internetforbindelse

Den moderne familie har et stigende behov for at kommunikere online, dele informationer og se underholdningsprogrammer – når som helst og hvor helst i boligen. Det kræver en lynhurtig og stabil internetforbindelse. 

Hos El-Dam har vi overblikket over, hvilke muligheder du har hos de forskellige udbydere. Og vi er eksperter i at tilslutte og konfigurere hjemmets elektronik og installere trådløse netværk. 

Så lad El-Dam hjælpe dig med at få mere ud af dit it, vi kører ud i hele Frederikssund kommune. 

 

Specialister i netværk til private og virksomheder

Vi er også specialister i netværksløsninger – fra intelligente og båndbreddekrævende netværk til avancerede operatørnetværk med fiber og IP TV krav, Switche, routere, firewalls og trådløst netværk.

Vi løser også opgaver for private. Det kan være etablering af en hjemmearbejdsplads eller kabling og installation af en bredbåndsforbindelse i boligforeningen. Eller noget helt tredje?

 

Vi kan hjælp dig, hvad end du har brug for:

Vælger du os som leverandør, finder vi sammen med dig den rigtige løsning inden for IT- og data til dit hjem eller din virksomhed. Det starter med en snak om dine behov.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

11 + 8 =

Find os

El-Dam ApS
Møllevej 7
3630 Jægerspris

CVR: 26163439
el-dam@el-dam.dk
Tlf. 47 53 19 38