Hvidevareservice i Frederikssund og Jægerspris

Salg af hvidevarer og reperation af nuværende hvidevarer

Hvidevareservice i Frederikssund og Jægerspris – både privat og erhverv

Vi er specialister i installation, service og reparation af alle former for hårde hvidevarer, herunder vaskemaskiner, tørretumblere, køleskabe, ovne, komfurer og meget mere.

Vores erfarne el-installatører i Frederikssund kommune, Jægerspris, står altid klar til at hjælpe dig med montering eller reparation af hvidevarer, uanset hvor du har købt dem. Vi er stolte af vores eget værksted i Jægerspris, hvor vi effektivt og hurtigt kan løse de fleste problemer med dine hvidevarer. Dette skyldes, at vi har et bredt udvalg af lagerførte reservedele, der gør os i stand til at levere en hurtig og pålidelig service.

Når du har brug for nye hvidevarer i Frederikssund, så tøv ikke med at kontakte os på ☎️47 53 19 38. Vi er her for at hjælpe dig, og vores dedikerede team sikrer, at du får den bedste hvidevareservice muligt. Ring til os, og lad os tage hånd om dine hvidevarebehov – det er det, vi kalder ægte hvidevareservice.

Autoriserede el-installatører er din garanti for den bedste kvalitet og service

Vores dygtige installatører og montører er alle veluddannede og følger nøje alle gældende lovkrav inden for området. Vi sætter en ære i at sikre, at vores medarbejdere konstant opdaterer deres kompetencer gennem løbende efteruddannelse og kurser. Dette sikrer, at de er i stand til at håndtere de konstante opdateringer og nye funktioner, der introduceres i hvidevarer, både når de skal sælges og repareres. Du kan derfor være tryg ved vores hvidevareservice i Frederikssund og Jægerspris.

Uanset om du søger et topmoderne køleskab med WiFi eller har brug for reparation af dit gamle gaskomfur, så står vi altid klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder den bedste hvidevareservice, der dækker alle dine behov. Du kan kontakte os på ☎️47 53 19 38, og vores team vil glædeligt bistå dig. Vi er dedikerede til at levere den mest pålidelige og professionelle assistance, og det er det, vi kalder ægte hvidevareservice.

Elektriker med hvidevareservice i Jægerspris og Frederikssund

Montering og reparation af hvidevarer i og omkring Frederikssund kommune, Jægerspris

Vi har mange års erfaring med montage og installation af hvidevarer i køkkener – eksempelvis:

  • Opvaskemaskine (også integreret opvaskemaskine)
  • Ovn (også integreret/indbygget ovn)
  • Komfur
  • Køleskab / Kølefryseskab
  • Emhætte
  • Induktionskogeplader
  • Kogesektion/Kogeø (glaskeramisk mv.)

NB: Selvom du ikke har købt dine hvidevarer hos os, så står vi gerne for montage eller reparation.

 

Bortskaffelse af gamle hvidevarer i Frederikssund og Jægerspris

Hvis vi på forhånd aftaler, at vi fjerner dine gamle hvidevarer efter nyinstallation, så er det intet problem, og så slipper du for besværet – kontakt os på forhånd på ☎️47 53 19 38 så vi kan aftale nærmere.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

4 + 9 =

Find os

El-Dam ApS
Møllevej 7
3630 Jægerspris

CVR: 26163439
el-dam@el-dam.dk
Tlf. 47 53 19 38