El-entreprise på Landskolonien Jomsborg

Da Landskolonien Jomsborg stod overfor et større nybyggeri af en ny hovedbygning, faldt valget naturligt på den lokale el-installatørvirksomhed El-Dam ApS fra Jægerspris, da el-entreprisen skulle uddeles. Den nybyggede hovedbygning skulle udover et centralt ankomstareal med åbent ildsted også rumme en spisesal med tilhørende køkken, samt et multirum og en værelsesfløj. Projektet tog afsæt i landskabet ved Jomsborg, samt et ønske om at skabe større kontakt både visuelt og fysisk mellem ankomstsiden og den unikke kyststrækning.

Vi har stor erfaring med el-entrepriser, og vi står klar til at hjælpe dig, med lige præcis din opgave. Kontakt os på ☎️ 47 53 19 38, så finder vi sammen en løsning, der passer dig.

 

Landskolonien Jomsborg
Landskolonien Jomsborg

El-entreprise

Som en del af el-entreprisen blev der bl.a. installeret:

Der blev installeret IHC – som står for Intelligent House Concept – i bygningen, således at man kan styre af hhv. lys, varme, ventilation og alarmer eksternt.

Efter færdiggørelsen af entreprisen, har El-dam ApS og Landskolonien fortsat deres samarbejde. Det betyder, at El-Dam ApS nu sørger for alt el-service på hele Jomsborg,

Vi står klar til at hjælpe dig

Har du brug for en lokal el-installatør i Jægerspris i Frederikssund kommune? Har du problemer med din nuværende el-installation i Frederikssund, Jægerpris, Slangerup, Ølstykke eller i nærheden eller ønsker du nye el-installationer? Så står vi klar til at hjælpe dig – hos El-Dam i Jægerspris har vi mange års erfaring inden for el-faget og som elektriker i lokalområdet. Det har gjort, at vi i dag har kompetencerne til at være din samarbejdspartner i alt fra nybyggerier, renovering, vedligeholdelse samt udbygning af dine nuværende el-installationer.

Vi står altid klar til at hjælpe dig, vi kører som elektriker ud fra Jægerspris ned mod Skibby – over Frederiksund, Slangerup og Ølstykke.

Kontakt os derfor på ☎️ 47 53 19 38, så finder vi sammen en løsning, der passer dig.

 

Landskolonien Jomsborg

Har du brug for hjælp med en el-entreprise?

Vi hjælper med både store og små el-opgaver, så tøv ikke med at kontakt os.