Belysning

Belysning

Smart belysning er for dig, der gerne vil have en praktisk og strømbesparende løsning til hjemmet. Styr al belysning gennem en app – nemt og hurtigt.

Klima

Klima

Gennem radiatortermostater og sensorer kan du præcist holde styr på forbrug, få overblik og regulere temperaturen i dit hjem på en nem og enkel måde.

Apparater

Apparater

Smarte produkter som kan gøre din hverdag lettere gennem automatisering af en række opgaver i hjemmet, såsom rengøring, madlavning, underholdning mm.

Sikring

Sikring

Smart sikring inden for alarm og sikkerhed passer på både hjemmet, værdier og familien, uanset om du befinder dig derhjemme, på farten eller ferie.

Smart Home

 

Er du på udkig efter dit første smart home enhed eller er du på udkig efter den tiende enhed i rækken til dit setup? Søger du hjælp til radiatortermostater, der skal snakke sammen med Google Assistant eller Alexa? Er du på udkig efter hvilke muligheder der er for at få smart home belysning? Eller måske hvordan du kan låse døren uden brug af nøgle? Måske du har brug for kyndig og professionel hjælp til, ikke bare at finde hoved og hale i smart home landskabet, men også opsætning samt montering og installation? Vi er eksperter i alt, når det kommer til smart home produkter. Kontakt os på 📞 47 53 19 38 eller ✉️  el-dam@el-dam.dk.

Smart belysning af EL-DAM

Belysning

Så nemt som at skrue en pære i

Smart belysning er for dig, der gerne vil have en praktisk og strømbesparende belysningsløsning til dit hjem. Gennem en app på din smartphone eller din tablet har du lys til alle øjeblikke og alle typer af situationer, i alle afskygninger og farver. Perfekt til den hyggelige aften med familien på besøg eller til de længere aftner med arbejde.

Uanset hvad du har brug for og lige meget, hvornår du har brug for det, er belysning kun enkelte tryk væk, når du har smart belysning installeret i hjemmet.

Vi forhandler et kæmpe udvalg af smarte produkter, gadgets og udstyr fra en lang række forskellige brands. Det gør at vi kan finde et setup, der har til formål at gøre livet og hverdagen både smartere og nemmere for dig uden at det ødelægger dit budget. Vi er din lokale elektriker i Jægerspris og Frederikssund – få et smart, sammenhængende og intelligent samt automatiseret system hjemme ved dig på 📞 47 53 19 38 eller ✉️ el-dam@el-dam.dk

Klima

Godt for miljøet og din pengepung

I dag er det mere aktuelt end nogensinde. Vi er alle sammen mere eller mindre opmærksomme på miljøet, og hvordan vores forbrug påvirker den udvikling vi for tiden er vidner til samt de meget markante stigninger i priserne ud fra verdenssituationen. Med intelligente og justerbare termostater og sensorer kan du være med til at mindske din belastning på miljøet gennem meget præcis regulering af temperaturen i dit hjem.

Det gør det nemt og enkelt for dig at at holde styr på dit daglige varmeforbrug og du har mulighed for at  synkronisere temperaturen i de enkelte rum og i forhold til din og din families daglige rutiner gennem prædefinerede og/eller tidsbaseret scenarier/kontrol over hver enkelt rum – uanset, hvor du er i verden.

 

Varme og klima med EL-DAM

Vi bestræber os på at yde kundeservice og rådgivning på et højt niveau, så du udelukkende får de produkter og de installationer i dit hjem, som giver mening for din situation og dine behov. Ved hjælp af god dialog og kompetent rådgivning, gennemgår vi, sammen med dig, dit hjem, så vi kommer hele vejen rundt. Vi ved, at der kan være en del spørgsmål i forbindelse med opsætningen af et smart hjem, her gælder det både i startfasen og undervejs, mens man er i gang eller sågar efter det hele kører og her står vi altid klar til at hjælpe vores kunder efter vores bedste evner.

Smarte husholdningsapparater i Jægerspris
Smarte husholdningsapparater af EL-DAM

Apparater

..mere end bare husholdning

Smart produkter er til for at gøre din hverdag lettere, nemmere og kan spare dig tid på de små opgaver som dukker op ind imellem, eller som man ikke altid lige har hverken tid eller overskud til og det giver dig frirum til at udnytte din tid og din fritid meget bedre. Det er muligt at automatisere en række opgaver i hjemmet, hvilket gør at du har mulighed for at spare tid og penge, men også mental energi.

Inden for smart husholdningsapparater finder du forskellige produkter, som kan varetage de mere kedelige og mindre spændende småopgaver i huset.

Herunder bl.a. robotstøvsugere, som kan sørge for at dit hjem er rent og pænt, køkkenudstyr som f.eks. elkedel, som kan startes fra din smartphone og kan holde på varmen eller regulere temperaturen i vandet, så der altid er varmt vand klar, eller smart højtalere i huset, så du altid har Google lige ved hånden og f.eks. kan spørge om vejret eller starte dit fjernsyn i stuen eller automatiske gardiner, så du har mulighed for at spare på varmen på en smart måde, når du eksempelvis er på arbejde enten manuelt gennem app eller gennem automation.

Det er bare få af mange muligheder og der findes et ocean af andre produkter inden for denne kategori, som alle har til formål at gøre din hverdag både nemmere og lettere.

Vil du høre mere om de forskellige produkter og hvad de kan? Kontakt os på 📞 47 53 19 38 eller ✉️ el-dam@el-dam.dk.

Smart teknologi tillader dig at tage kontrol over dit energiforbrug og sørger for at dit hjem forbruger så effektivt som muligt, hele tiden. Med automation er det muligt at foretage og begynde/afslutte flere opgaver på samme tid, store som små, med et enkelt tryk på telefonen – det sparer dig tid, så du kan fokusere på de ting, der betyder noget. Kontakt os på 📞 47 53 19 38 eller ✉️ el-dam@el-dam.dk Vi laver smart home i Jægerspris og Frederikssund.

Sikring

Alarmer og sikkerhed

Med smart produkter inden for alarm og sikkerhed er det kun blevet nemmere at passe på både hjemmet og familien, uanset om du befinder dig derhjemme, på farten, på arbejde eller ferie. Gennem app på din smartphone eller tablet kan du følge med i og holde øje med dit hjem i alle aspekter. Du får øjeblikkelig besked, hvis der opstår ændringer i hjemmet, det kan være røgudvikling, vandlækage, et åbent vindue eller dør eller bevægelse i et rum.

Med en smart hjem alarm- og sikkerhedsløsning kan du trygt tage på ferie, lade børnene være alene hjemme eller lægge dig til at sove – smartenhederne advarer dig, hvis uheldet er ude.

Under alarm og sikkerhed finder du tyverialarmer, brand- og vandalarmer, indendørs- og udendørskameraer, smart låse til f.eks. hoveddøren og meget, meget mere, der hjælper dig til en bedre sikkerhed i hjemmet og gør både dig og din familie mere trygge – døgnet rundt.

Opnå øget sikkerhed i dit hjem i dag på 📞 47 53 19 38 eller ✉️ el-dam@el-dam.dk

Alarm og sikkerhed gennem smart home med EL-DAM

Få et uforpligtende tilbud på dit nye Smart Home

 

Få et godt tilbud på dit nye Smart Home – kontakt os i dag på el-dam@el-dam.dk eller på ☎ 47 53 19 38 – vi ser frem til at høre fra dig!

 

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

11 + 14 =

Find os

El-Dam ApS
Møllevej 7
3630 Jægerspris

CVR: 26163439
el-dam@el-dam.dk
Tlf. 47 53 19 38