Hvem er El-Dam 

Velkommen til El-Dam – Din lokale elektriker og el-installatør i Jægerspris – Frederikssund Kommune 

El-Dam har eksisteret på samme adresse i over 40 år. Den lokale elektriker forretning i Jægerspris blev grundlagt af Jørgen Dam tilbage i 1978.

I 1995 overtog Anders Leopold Verup, og står i dag i spidsen for en sund og veletableret elektriker forretning i Jægerspris – hvor sammenhold og lokalt samarbejde har stor betydning for medarbejdere og kunder – både private og erhvervskunder i hele Frederikssund Kommune. 

Den første lærling blev ansat for 40 år siden og er i dag – stadig ansat, hvilket også viser hvor vigtig det er for både Jørgen og Anders at fastholde et godt miljø både for medarbejderne, kunderne og samarbejdspartnere. I dag kan Jørgen Dam dog heller ikke helt slippe El-Dam, på trods af at Anders har taget over. Man finder tit Jørgen stå på værkstedet og renovere alt fra Jægerspris Slot gamle lamper til Fru Jensens vaskemaskine.

 

En sikker forbindelse!

El-Dam i Jægerspris udfører og servicerer alle former for el-installationer og elektrikeropgaver for såvel private, offentlige instanser samt erhvervsvirksomheder. Vores største mål er at have tilfredse kunder, derfor leverer vi kvalitetsarbejde til rimelige priser og holder vores aftaler.

 

Reparation af hvidevarer og serviceaftaler

Hos El-Dam ApS arbejder vi også med levering og reparation af hvidevarer, hvor vi har et stort sortiment af produkter, som vi forhandler. Vi tilbyder serviceaftaler inden for ABDL-anlæg, brandventilation, varslingsanlæg, termografering og kontrol og test af fejlstrømsafbryder. Vi vil være din fortrukne elektriker i Jægerspris, Frederikssund og omegn – Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Hos El-Dam har vi orden i tingene.

El-Dam Aps har indført et Sikkerhedskvalitetsstyrings-system (SKS), i samarbejde med Lekon som er de førende eksperter på området når det kommer til sikkerhedstyringsystemer. Hos os bliver der altid udarbejdet dokumentation for den senest udførte opgave og kunden altid mulighed for at få det tilsendt.

Du er altid velkommen til at kontakte os på ☎️47 53 19 38 for en uforpligtende snak omkring dit næste projekt uanset om det er privat i hjemmet, som leder af en institution, ejer af en virksomhed eller vicevært for boligforening.