Hvem er El-Dam?

– Din lokale elektriker i Jægerspris, der kører til Frederiksund og Slangerup

Velkommen til El-Dam – Din lokale elektriker og el-installatør i Jægerspris og Slangerup i Frederikssund Kommune

 

El-Dam har eksisteret på samme adresse i over 40 år. Den lokale elektriker forretning i Jægerspris blev grundlagt af Jørgen Dam tilbage i 1978.

I 1995 overtog Anders Leopold Verup, og står i dag i spidsen for en sund og veletableret elektriker forretning i Jægerspris – hvor sammenhold og lokalt samarbejde har stor betydning for medarbejdere og kunder – både private og erhvervskunder i hele Frederikssund Kommune fra Jægerspris, Slangerup til Frederiksund.

Den første lærling blev ansat for 40 år siden og er i dag – stadig ansat, hvilket også viser hvor vigtig det er for både Jørgen og Anders at fastholde et godt miljø både for medarbejderne, kunderne og samarbejdspartnere. I dag kan Jørgen Dam dog heller ikke helt slippe El-Dam, på trods af at Anders har taget over. Man finder tit Jørgen stå på værkstedet og renovere alt fra Jægerspris Slot gamle lamper til Fru Jensens vaskemaskine.

Vi står altid klar til at hjælpe dig, vi kører som elektriker ud fra Jægerspris ned mod Skibby – over Frederiksund, Slangerup og Ølstykke.

Kontakt os derfor på ☎️ 47 53 19 38, så finder vi sammen en løsning, der passer dig.

El-dam Elektriker jægerspris
Elektriker Jægerspris

En sikker forbindelse!

El-Dam i Jægerspris udfører og servicerer alle former for el-installationer og elektrikeropgaver for såvel private, offentlige instanser samt erhvervsvirksomheder. Vores største mål er at have tilfredse kunder, derfor leverer vi kvalitetsarbejde til rimelige priser og holder vores aftaler. Vores elektrikere kører fra Jægerspris til Frederiksund og Slangerup.

Reparation af hvidevarer og serviceaftaler

Hos El-Dam ApS i Jægerspris arbejder vi også med levering og reparation af hvidevarer, hvor vi har et stort sortiment af produkter, som vi forhandler. Vi tilbyder serviceaftaler inden for ABDL-anlæg, brandventilation, varslingsanlæg, termografering og kontrol og test af fejlstrømsafbryder. Vi vil være din fortrukne elektriker i Jægerspris, Frederikssund, Slangerup og omegn – Vi ser frem til at høre fra dig.

Hos El-Dam har vi orden i tingene

El-Dam Aps har indført et Sikkerhedskvalitetsstyrings-system (SKS), i samarbejde med Lekon som er de førende eksperter på området når det kommer til sikkerhedstyringsystemer. Hos os bliver der altid udarbejdet dokumentation for den senest udførte opgave og kunden altid mulighed for at få det tilsendt.

Du er altid velkommen til at kontakte os på ☎️47 53 19 38 for en uforpligtende snak omkring dit næste projekt uanset om det er privat i hjemmet, som leder af en institution, ejer af en virksomhed eller vicevært for boligforening.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

8 + 7 =

Find os

El-Dam ApS
Møllevej 7
3630 Jægerspris

CVR: 26163439
el-dam@el-dam.dk
Tlf. 47 53 19 38