Tyverialarm Frederikssund kommune – Jægerspris

Dit hjem – Din sikkerhed 

Lad os sikre dit hjem eller din virksomhed med tyverialarm i Frederikssund. Hos El-Dam Jægerspris i Frederikssund arbejder vi med tyverialarm såsom overvågning, alarmer, tyverisikring og automatik. Alt sammen sikkerhedsløsninger der giver tryghed i hverdagen. Vi er med til at sikre din familie eller virksomhed i Jægerspris og Frederikssund.

El-Dam holder til i Jægerspris ved Frederikssund, vores specialuddannede elektrikere kører ud i hele Frederikssund Kommune og servicerer alle – lige fra private, erhverv, industri til offentlige institutioner med tyverialarm. Kontakt os i dag på ☎️  47 53 19 38 eller på el-dam@el-dam.dk og vi kontakter dig hurtigst muligt. Vi leverer og monterer tyverialarm i hele Frederikssund kommune.

 

Tyverialarm-frederikssund

ADK – Adgangskontrol

Har du eller virksomheden brug mere adgangskontrol i Frederikssund og Jægerspris? Så kontakt El-Dam i Frederikssund og Jægerspris, så vi sammen kan finde den løsning der passer til dit hjem, virksomhed eller butik. Et ADK-system, er med til at gøre sikkerheden enkelt og trygt for jer. I vil hurtigt kunne styre hvem, der har adgang til jeres virksomhed. Der er mange mulighederne, og det kan være svært at vælge den rigtige løsning, derfor vil vi være med i hele processen fra rådgivning, installering og service.

Lad os hjælpe dig med at finde den helt rigtige tyverialarm til dit hjem

Tyverialarm Frederikssund

Alle skal ikke have adgang til alt, og det kan være svært selv lige at vurdere, hvordan sådan en løsning kan være hos jer, men vi vil sammen lave en plan og løsning som fungere for jer – oftes kan et ADK system være løsningen for din virksomhed eller butik, måske er behovet for intern adgangskontrol ikke så stort – men for mange virksomheder giver det pludselig mening også efter GDPR er kommet til.

Måske er det blot vigtig at sikre ydermurene for ubudne gæster, men tag kontakt til os som vil sammen med dig finde den rigtige tyverialarm uanset om det er hjemmet, virksomheden eller institutionen.

Vi sidder altid klar ved telefonen ☎️ 47 53 19 38– også hele døgnet rundt, for vi ved – hvor vigtigt sikkerheden og trygheden er for netop dig. Vi kører i og omkring hele området ved Frederikssund og Jægerspris og monterer tyverialarm.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

5 + 13 =

Find os

El-Dam ApS
Møllevej 7
3630 Jægerspris

CVR: 26163439
el-dam@el-dam.dk
Tlf. 47 53 19 38