Renovering af nordvest fløjen på Jægerspris Slot 

Da Jægerspris Slot stod overfor en større renovering af slottets nordvest fløj, faldt valget naturligt på den lokale el-installatørvirksomhed El-Dam ApS fra Jægerspris, da el-entreprisen skulle uddeles.

Taget på nordvest fløjen blev demonteret og senere genetableret, hvor El-Dam ApS stod for at trække alle kabler til el-installationer og arbejdet omkring det. Der blev samtidig renoveret en række værelser, hvori der blev installeret ny belysning og stikkontakter.

Under renoveringen blev hoved tavlen i fløjen udskiftet, og der blev installeret helt nyt netværk i bygningen, således at alle el-installationer følger moderne standarder.

Jægerspris slot

Vi har stor erfaring med el-entrepriser, og vi står klar til at hjælpe dig, med lige præcis din opgave. Kontakt os på ☎️ 47 53 19 38, så finder vi sammen en løsning, der passer dig.

Slot i Jægerspris

Vi står klar til at hjælpe dig

Har du brug for en lokal el-installatør i Jægerspris i Frederikssund kommune? Har du problemer med din nuværende el-installation i Frederikssund, Jægerpris, Slangerup, Ølstykke eller i nærheden eller ønsker du nye el-installationer? Så står vi klar til at hjælpe dig – hos El-Dam i Jægerspris har vi mange års erfaring inden for el-faget og som elektriker i lokalområdet. Det har gjort, at vi i dag har kompetencerne til at være din samarbejdspartner i alt fra nybyggerier, renovering, vedligeholdelse samt udbygning af dine nuværende el-installationer.

Vi står altid klar til at hjælpe dig, vi kører som elektriker ud fra Jægerspris ned mod Skibby – over Frederiksund, Slangerup og Ølstykke.

Kontakt os derfor på ☎️ 47 53 19 38, så finder vi sammen en løsning, der passer dig.

Serviceaftale

El-Dam ApS har i flere år haft en serviceaftale med Jægerspris Slot, og vi er dermed ansvarlige for alt el-service af Jægerspris Slots mange bygninger.
Serviceaftalen indeholder service af alt fra almindelige el-installationer som belysning, kontakter osv. men indeholder også større opgaver og service af f.eks. en række brøndalarmer på slottets område.

Vi har over 40 års erfaring i branchen og i lokal samfundet – derfor kan du trygt vælge os som samarbejdspartner og få lavet en serviceaftale med os. Vi tager alt ansvar for jeres el – uanset hvor stor eller lille opgaven er.

El-dam ønsker at udvikle samarbejdet med vores kunder, så derfor tilbyder vi serviceaftaler til vores kunder. Aftalerne omfatter i øjeblikket: ABDL anlæg, Ud- og panikbelysning, Brandventilation, Varslingsanlæg, Termografering og kontrol af GSM overvågning samt test af fejlstrømsafbryder (HPFI o.l.)

Vi kobler gerne en fast elektriker, så du altid ved, hvem der kommer, og som på den måde kender til alle jeres el-installationer.
Vi kan naturligvis også udarbejde en aftale som kan dække jeres behov – kontakt os på ☎️47 53 19 38.

Har du brug for hjælp med en renoveringsopgave?

Vi hjælper med både store og små el-opgaver, så tøv ikke med at kontakt os.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

3 + 14 =

Find os

El-Dam ApS
Møllevej 7
3630 Jægerspris

CVR: 26163439
el-dam@el-dam.dk
Tlf. 47 53 19 38