Belysning i Slangerup Tennisklub

 

Slangerup Tennisklub stod overfor, at skulle opdatere deres lysanlæg på klubbens tennisbaner, og da der skulle findes et virksomhed til monteringsopgaven, faldt valget naturligt på den lokale el-installatør El-Dam ApS fra Jægerspris.

Slangerup Tennis Klub havde tidligere ansøgt og fået bevilliget 210.000 kr. gennem Frederikssunds Idræts- og Spejderfacilitetspulje til et lysanlæg ved klubbens baner. Kravene til lysanlægget var, at det skulle kunne levere 300 lux, hvilket er nok til, at man kan afvikle turneringskampe på banerne efter mørkets frembrud. Da tennisbanerne i Slangerup samtidig er kunsttennisbaner, der kan bruges året rundt, giver lysanlægget ekstra værdi og brugstid i de mørke måneder.

 

Etablering og indvielse

Etableringen af lysanlægget krævede, at der blev gravet kabler i jorden, og der blev derudover etableret en mast til lysanlægget. El-Dam ApS var med igennem hele processen, og hjalp Slangerup Tennisklub med alt lige fra rådgivning om anlægget til montering og installering.

Lysanlægget blev officielt indviet d. 7. april 2021 af en delegation fra Byrådet bestående af borgmester John Schmidt Andersen (V), formanden for Fritids- og Kulturudvalget, Jesper Wittenburg (S), formanden for Folkeoplysningsudvalget og næstformand i Fritids og Kulturudvalget, Anne Sofie Uhrskov (V) samt medlem af Fritid og Kulturudvalget Kenneth Jensen (S) – i selskab med Claus Mahler, der er formand for Slangerup Tennisklub.

 

Vi står klar til at hjælpe dig

Har du brug for en lokal el-installatør i Jægerspris i Frederikssund kommune? Har du problemer med din nuværende el-installation i Frederikssund, Jægerpris, Slangerup, Ølstykke eller i nærheden eller ønsker du nye el-installationer? Så står vi klar til at hjælpe dig – hos El-Dam i Jægerspris har vi mange års erfaring inden for el-faget og som elektriker i lokalområdet. Det har gjort, at vi i dag har kompetencerne til at være din samarbejdspartner i alt fra nybyggerier, renovering, vedligeholdelse samt udbygning af dine nuværende el-installationer.

Vi står altid klar til at hjælpe dig, vi kører som elektriker ud fra Jægerspris ned mod Skibby – over Frederiksund, Slangerup og Ølstykke.

Kontakt os derfor på ☎️ 47 53 19 38, så finder vi sammen en løsning, der passer dig.

Tennisklub Slangerup

Har du brug for hjælp med en el-installation?

Vi hjælper med både store og små el-opgaver, så tøv ikke med at kontakt os.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

1 + 1 =

Find os

El-Dam ApS
Møllevej 7
3630 Jægerspris

CVR: 26163439
el-dam@el-dam.dk
Tlf. 47 53 19 38