Luft luft varmepumper i Frederikssund og Jægerspris

Autoriseret og professionel rådgivning

Hos EL-Dam tilbyder vi autoriseret rådgivning af en af vores KMO uddannede installatører. Vi kommer gerne forbi dig og giver et tilbud på den type luft luft varmepumpe, der passer til dit behov – kontakt os på ☎️. 47 53 19 38.

En luft luft varmepumpe er særdeles velegnet til sommerhuse, helårshuse, mindre kontorlandskaber og udestuer/garager.

Luft luft varmepumper er væsentlig billigere end luft vand varmepumpen. Luft luft varmepumper installeres typisk i det største rum i boligen, da varmen fordeles bedst derfra til de andre rum.

Der er nogle bestemte krav til, hvor udedelen skal installeres: 15 cm fra jorden og 10 cm fra den yderste mur. Det er vigtigt, at udedelen er placeret, så den ikke dækker for lufttilførslen. Inde delen skal altid sættes lidt højere end udedelen, men ellers er det helt op til dig, i hvilken højde den skal installeres.

Efter flere års erfaring med montering af luft til luft varmepumper, er det noget, vi ved rigtig meget om.

Luft luft varmepumpe i Jægerspris

Hvilken luft luft varmepumpe skal du vælge?

Det kan være en udfordring at finde ud af, hvilken luft luft varmepumpe, der passer bedst til dine behov og ønsker. Energieffektiviteten og SCOP-værdier kan være forskellige fra pumpe til pumpe og det kan være svært at finde ud af hvilken varmepumpe du ska vælge. Forskellene er ofte design og funktioner. Det kommer også an på om det er til et sommerhus elle et hus med el-varme, hvor man gerne vil supplere med en energirigtig løsning

Er du i tvivl om, hvilken løsning der passer bedst til dit sommerhus, hjem eller virksomhed så er du altid velkommen til at kontakte os på ☎ 47 53 19 38

 

Hos EL-Dam hjælper vi dig med:

  • At finde en luft luft varmepumpe, som passer til dine behov
  • At montere og installere varmepumpen
  • Serviceeftersyn på luft luft varmepumpe
  • At søge energitilskud
Varmepumpe

Luft-til-luft varmepumper udnytter naturlig varmeenergi fra luften udenfor for at opvarme dit hjem, hvilket fører til energibesparelse og lavere elregning. Samtidig er det en miljøvenlig løsning, der mindsker CO2-aftrykket og reducerer afhængigheden af fossile brændstoffer.

Denne all-in-one løsning fungerer ikke kun som en varmekilde om vinteren, men også som en effektiv aircondition om sommeren. Du kan nyde en hurtig og effektiv opvarmning selv under ekstremt kolde vejrforhold.

En luft-til-luft varmepumpe forbedrer også luftkvaliteten i dit hjem ved at filtrere støv, pollen, allergener og andre forurenende stoffer. Dette er særligt gavnligt for allergikere og personer med astma.

Med minimal vedligeholdelse og en lang levetid er luft-til-luft varmepumper en pålidelig investering. De kan også bidrage til at øge værdien af dit hjem på ejendomsmarkedet, da energieffektive og miljøvenlige løsninger er eftertragtede af potentielle købere.

Tag det næste skridt mod en mere bæredygtig og omkostningseffektiv opvarmning og køling af dit hjem ved at kontakte os i dag. Vores professionelle rådgivning vil hjælpe dig med at tilpasse en luft-til-luft varmepumpe til dine unikke behov og skabe det ideelle indeklima i dit hjem!

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

15 + 14 =

Find os

El-Dam ApS
Møllevej 7
3630 Jægerspris

CVR: 26163439
el-dam@el-dam.dk
Tlf. 47 53 19 38