El-installationer af aut. el-installatør i Jægerspris

Har du problemer med din nuværende el-installation, eller ønsker du nye elinstallationer? Så står vi klar til at hjælpe dig – hos El-Dam mange års erfaring inden for elfaget og som elektriker. Det har gjort, at vi i dag har kompetencerne til at være din samarbejdspartner i alt fra nybyggerier, renovering, vedligeholdelse samt udbygning af dine nuværende elinstallationer.

 

Vi står altid klar til at hjælpe dig, vi kører som elektriker ud fra Jægerspris ned mod Skibby – over Frederiksund, Slangerup og Ølstykke. Kontakt os derfor på ☎️ 47 53 19 38, så finder vi sammen en løsning, der passer dig.

 

Som elektriker kan vi hjælpe med

  • Udskiftning af el-tavler
  • Fejlfinding af nuværende installationer
  • Etablering af sikre lys installationer
  • Nybyggeri – traditionel eller intelligent installation?
  • Renovering af gamle el-installationer
  • Reparation af elektriske installationer
  • Fejlfinding på el
  • Service og vedligeholdelse af el
  • Komplekse tekniske installationer

Vi kan opsætte og udføre reparation af alle typer elinstallationer for private, erhvervsdrivende virksomheder samt offentlige institutioner såsom skoler og plejehjem. Vores arbejde har derudover budt på opgaver for kirker og havne, hvor vi også har sørget for sikre og professionelle elinstallationer.

 

Autoriseret elinstallatør i Jægerspris og Frederikssund – med øje for kvalitet

Ønsker du vores elektrikere til se på dine elinstallationer? Så er du altid velkommen til at kontakte os på ☎️47 53 19 38. Vi står altid klar med kyndig vejledning inden for kvalitetsrig elinstallation, som giver dig den bedste sikring.

Vi servicerer med reparation og opsætning af nuværende og nye elinstallationer i blandt andet Jægerspris og Frederikssund samt i store dele af Nordsjælland. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på din el opgave. Vores el-installatører planlægger opgaven.

 

Ingen panik – døgnvagt 24/7 året rundt

Står du med pludselige el-problemer, kan du altid ringe til vores el-vagt på   ☎️47 53 19 38. Vi står klar til at hjælpe dag og nat – året rundt. Vi tilbyder døgnservice til både private og til erhverv, som hurtigt rykker ud og afhjælpe den nødsituation, som du eller din virksomhed måtte befinde sig i. Vi udarbejder naturligvis overslag eller tilbud på installationsarbejder såfremt dette ønskes.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

7 + 2 =

Find os

El-Dam ApS
Møllevej 7
3630 Jægerspris

CVR: 26163439
el-dam@el-dam.dk
Tlf. 47 53 19 38