Brandsikring med brandtekniske installationer

El-Dam i Jægerspris tilbyder professionel rådgivning og installation af alle typer brandalarmer og brandsikringsløsninger til private, virksomheder og institutioner i Jægerspris og Frederikssund. Kontakt os på ☎️  47 53 19 38 så finder vi sammen en løsning på at brandsikre dit hjem eller virksomhed.

Vores autoriserede el-installatører og rådgivere vil vejlede dig, så du får den bedste løsning – uanset behov og omfang. Vi laver brandsikring i Jægerspris, Slangerup og Frederikssund. 

 

ABA 232 (Automatisk brandalarmanlæg)

Et automatisk brandalarmsystem er mere og mere udbredt grundet strengere regler inden for brandsikring af byggerier. ABA anlægget er jeres tryghed og sikkerhed for en hurtigt detektering af en evt. brand i bygningen.

Et ABA-anlæg er et elektronisk overvågningsanlæg. Når brandalarmen aktiveres, sendes der en alarm til brandvæsnet. Hos El-Dam i Jægerspris i Jægerspris har vi stor erfaring i ABA og leverer og monterer ABA i Jægerspris til Frederikssund.

Brandsikring ABA Jægerspris, Frederikssund

Opbygning af et ABA-anlæg kan variere fra bygning til bygning og afhængig af krav fra beredskabet. Det er som oftest grundet lovkrav, at man installerer et ABA anlæg, men det kan også være grundet sikring af virksomheden.

En DBI-godkendt ABA-installatører en virksomhed, der installerer og servicerer ABA-anlæg, der er udført i henhold til DBI’s retningslinjer og har en DBI-certificeret personansat.

Vi har mange års erfaring med ABA i virksomheder ved Jægerspris og Frederikssund, kontakt os på ☎️  47 53 19 38 så vi kan brandsikre din virksomhed.

 

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

9 + 9 =

Find os

El-Dam ApS
Møllevej 7
3630 Jægerspris

CVR: 26163439
el-dam@el-dam.dk
Tlf. 47 53 19 38