Smart og intelligent

styring af dit hjem

med din lokale elektriker i Jægerspris

Styr alt i dit hjem lige fra belysning og husholdningsapparater til alarmsystemer og varmestyring. Vi hjælper dig med rådgivning til de bedste og mest relevante produkter til dit hjem ud fra dit behov, dit budget og din situation – vi gør dit hjem smartere og mere intelligent.

Smart og intelligent

styring af dit hjem

 

med din lokale elektriker i Jægerspris

Styr alt i dit hjem lige fra belysning og husholdningsapparater til alarmsystemer og varmestyring. Vi hjælper dig med rådgivning til de bedste og mest relevante produkter til dit hjem ud fra dit behov, dit budget og din situation – vi gør dit hjem smartere og mere intelligent.

Belysning

Belysning

Smart belysning er for dig, der gerne vil have en praktisk og strømbesparende løsning til hjemmet. Styr al belysning gennem en app – nemt og hurtigt.

Klima

Klima

Gennem radiatortermostater og sensorer kan du præcist holde styr på forbrug, få overblik og regulere temperaturen i dit hjem på en nem og enkel måde.

Apparater

Apparater

Smarte produkter som kan gøre din hverdag lettere gennem automatisering af en række opgaver i hjemmet, såsom rengøring, madlavning, underholdning mm.

Sikring

Sikring

Smart sikring inden for alarm og sikkerhed passer på både hjemmet, værdier og familien, uanset om du befinder dig derhjemme, på farten eller ferie.

..og meget, meget mere!

L efter dit første smart home enhed eller er du på udkig efter den niende enhed i rækken til dit smart home miljø? Søger du hjælp til termostater, der skal snakke sammen med Google Assistant eller Alexa? Er du på udkig efter hvilke muligheder der er for at få smart belysning? Eller måske, hvordan du kan låse døren uden brug af en fysisk nøgle? Måske du har brug for kyndig og professionel hjælp til, ikke bare at finde hoved og hale i smart home landskabet, men også opsætning samt montering og installation? Vi er eksperter i alt, når det kommer til smart home produkter og deslige. Kontakt os på 📞 47 53 19 38 eller ✉️ el-dam@el-dam.dk. Vi holder til i Jægerspris.

Smart belysning af El-Dam ApS

Belysning

Så nemt som at skrue en pære i

Smart belysning er for dig, der gerne vil have en praktisk og strømbesparende belysningsløsning til dit hjem. Gennem en app på din smartphone eller din tablet har du lys til alle øjeblikke og alle typer af situationer, i alle afskygninger og farver. Oplagt til den hyggelige aften med familien på besøg eller til de længere arbejdsaftner.

Uanset hvad du har brug for og lige meget, hvornår du har brug for det, er belysning kun enkelte tryk væk, når du har smart belysning installeret i dit hjem.

Vi forhandler et kæmpe udvalg af smarte produkter, gadgets og udstyr fra en lang række forskellige brands. Det gør at vi kan finde et setup, der har til formål at gøre livet og hverdagen både smartere og nemmere for dig uden at det ødelægger dit budget. Vi er din lokale elektriker i Jægerspris – få et smart, sammenhængende og intelligent samt automatiseret system hjemme ved dig på 📞 47 53 19 38 eller ✉️ el-dam@el-dam.dk.

Klima

Godt for miljøet og din pengepung

I dag er det mere aktuelt end nogensinde. Vi er alle sammen mere eller mindre opmærksomme på miljøet, og hvordan vores forbrug påvirker den udvikling vi for tiden er vidner til, samt de meget markante stigninger i priserne, baseret på verdenssituationen. Med intelligente og justerbare termostater og sensorer kan du være med til at mindske din belastning på miljøet gennem meget præcis regulering af temperaturen i dit hjem og samtidig spare penge.

Det gør det nemt og enkelt for dig at at holde styr på dit daglige varmeforbrug og du har mulighed for at synkronisere temperaturen i de enkelte rum og i forhold til din og din families daglige rutiner gennem prædefinerede og/eller tidsbaseret scenarier/kontrol over hver enkelt rum – uanset, hvor du befinder dig.

 

Varme og klima med El-Dam ApS

Vi bestræber altid at yde kundeservice og rådgivning på et højt niveau, så du udelukkende får de produkter og de installationer i dit hjem, som giver mening for din situation og ud fra dine behov. Ved hjælp af god dialog og kompetent rådgivning, gennemgår vi, sammen med dig, dit hjem, så vi kommer hele vejen rundt.

Vi ved, at der kan være nogle spørgsmål i forbindelse med opsætningen af et smart hjem, her gælder det både i startfasen og undervejs, mens man er i gang eller sågar efter det hele kører og også her står vi altid klar til at hjælpe dig efter vores bedste evner og ekspertise.

Smarte husholdningsapparater i Jægerspris
Smarte husholdningsapparater af El-Dam ApS

Apparater

..mere end bare husholdning

Smart produkter er med til at gøre din hverdag lettere, nemmere og kan spare dig tid på de små opgaver som dukker op ind imellem, eller som man ikke altid lige har hverken tid eller overskud til og det kan give dig frirum til at udnytte din tid og din fritid mere effektivt og smart. Det er muligt at automatisere en række opgaver i hjemmet, hvilket gør at du har mulighed for at spare tid og penge, men dermed også mental energi.

Inden for smart husholdningsapparater finder du forskellige produkter, som kan varetage de mere kedelige og mindre spændende småopgaver i huset.

Herunder bl.a. robotstøvsugere, som kan sørge for at dit hjem er rent og pænt, køkkenudstyr som f.eks. elkedel, som kan startes fra din smartphone og kan holde på varmen eller regulere temperaturen i vandet, eller smart højtalere i huset, så du altid har Google lige ved hånden og f.eks. kan spørge om vejret eller starte dit fjernsyn i stuen eller automatiske gardiner, så du har mulighed for at spare på varmen på en smart måde.

Det er bare et lille udvalg af mange muligheder, og der findes et ocean af andre produkter i denne kategori, som alle har til formål at gøre din hverdag nemmere.

Ønsker at du høre mere om de forskellige produkter og hvad de kan? Kontakt os på 📞 47 53 19 38 eller ✉️ el-dam@el-dam.dk.

Smart teknologi tillader dig at opnå meget præcis kontrol over dit energiforbrug og sørger for at dit hjem forbruger så effektivt som muligt, hele tiden. Med automation er det muligt at foretage og begynde/afslutte flere opgaver på samme tid, store som små, med et enkelt tryk på telefonen – det sparer dig tid, så du kan fokusere på de ting, der betyder noget og er værdiskabende for dig. Kontakt os på 📞 47 53 19 38 eller ✉️ el-dam@el-dam.dk. Vi laver smart home i Jægerspris og omegn.

Sikring

Alarmer og sikkerhed

Med smart produkter inden for alarm og sikkerhed er det kun blevet nemmere at passe på både hjemmet og familien, uanset om du befinder dig derhjemme, på farten, på arbejde eller ferie. Gennem app på din smartphone eller tablet kan du følge med i og holde øje med dit hjem i alle aspekter. Du får øjeblikkelig besked, hvis der opstår ændringer i hjemmet, det kan være røgudvikling, vandlækage, et åbent vindue eller dør eller bevægelse i et rum.

Med en smart hjem alarm- og sikkerhedsløsning kan du trygt tage på ferie, lade børnene være alene hjemme eller lægge dig til at sove – smartenhederne advarer dig, hvis uheldet er ude.

Under alarm og sikkerhed finder du tyverialarmer, brand- og vandalarmer, indendørs- og udendørskameraer, smart låse til f.eks. hoveddøren eller garagen og meget, meget mere, der hjælper dig til en bedre sikkerhed i hjemmet og kan gøre både dig og din familie mere trygge – døgnet rundt.

Opnå øget sikkerhed i dit hjem i dag på 📞 47 53 19 38 eller ✉️ el-dam@el-dam.dk.

Alarm og sikkerhed gennem smart home med El-Dam ApS

Gør dit hjem smart

Kontakt os i dag

Gør dit hjem smart

Kontakt os i dag