Kontakt os

Døgnvagt tlf: 47531938 / el-dam@el-dam.dk

Elinstallationer af aut. el-installatør

Har du problemer med din nuværende elinstallation, eller ønsker du nye elinstallationer? Så har vi hos El-Dam mange års erfaring inden for elfaget. Det har gjort, at vi i dag har kompetencerne til at være din samarbejdspartner i alt fra nybyggerier, vedligeholdelse samt udbygning af dine nuværende elinstallationer.

Blandt vores arbejdsopgaver kan vi hjælpe dig med:

  • Udskiftning af el-tavler
  • Fejlfinding af nuværende installationer
  • Etablering af sikre lys installationer

Vi kan opsætte og udføre reparation af alle typer elinstallationer for private, erhvervsdrivende virksomheder samt offentlige institutioner såsom skoler og plejehjem. Vores arbejde har derudover budt på opgaver for kirker og havne, hvor vi også har sørget for sikre og professionelle elinstallationer.

Autoriseret elinstallatør – med øje for kvalitet

Ønsker du vores elektrikere til se på dine elinstallationer? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar med kyndig vejledning inden for kvalitetsrig elinstallation, som giver dig den bedste sikring.

Vi servicerer med reparation og opsætning af nuværende og nye elinstallationer i blandt andet Jægerspris og Frederikssund samt i store dele af Nordsjælland. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på din el opgave. Vores el-installatører planlægger opgaven.

el installation i jægerpris og frederikssund